Palautetut ja korvaukset

Palautetut ja korvaukset

 

Tehdyt puuttumisen tai ei -vaatimuksen vuoksi

Jos olet saanut väärän tai vaurioituneen tuotteen, Kommunikoi se sähköpostiosoitteeseen info@poptoys.it ja aktivoimme välittömästi ilmaisen vaihdon, tämän menettelyn mukaisesti:

  • Lähetä meille valokuvia väärästä tai vaurioituneesta tuotteesta millä tahansa muistiinpanolla
  • Pakkaa saamasi tuote, kun sait sen
  • Sinulle lähetetään uusi tuote*
  • Uuden tuotteen toimittamishetkellä joudut palauttamaan virheellinen tai vaurioitunut kuriirille

*Jos tuotetta ei ole käytettävissä, sinua pyydetään valitsemaan uusi tuote tai saat täydellisen palautuksen aiheutuvista kustannuksista

Peruuttamisoikeus

Sinulla on oikeus peruuttaa sopimuksesta ilmoittamatta syitä 14 päivän kuluessa siitä, kun sinä tai vastuussa oleva kolmas osapuoli (i) sait tuotteen tai (ii) useiden tuotteiden ostettaessa erikseen yhdellä tilauksella , Hän sai viimeisen tuotteen.

Jos nosto johtuu henkilökohtaisista syistä, etkä johdu meille (vaurioitunut tai väärä tuote), sinulle maksetaan korvaus (kun olet saanut tuotteen takana) vähennettynä kaikista aiheutuvista toimituskustannuksista ja tuottokustannukset ovat osoitteessa Kustannuksesi.

Jos haluat peruuttaa oikeutta, sinun on ilmoitettava Poptoysille, jossa on rekisteröity toimisto Roomassa, päätöksestäsi lähettämällä sähköpostin osoitteeseen: info@poptoys, se. Sen jälkeen saat sähköpostin vahvistuksesta peruutuksen peruuttamisesta, joka sisältää ohjeet tuotteen palauttamisen jatkamiseksi.

Nostamisajan kunnioittamiseksi riittää, että pyynnön lähettäminen ennen vetäytymisajan päättymistä.

Jos uudelleen, sinulle maksetaan korvaukset, jotka aiheutuvat maksetut maksut, lukuun ottamatta aiheutuvia toimituskustannuksia, 14 päivän kuluessa siitä, kun saamme päätöksesi peruuttaa. Nämä palautukset tehdään käyttämällä samalla alkuperäiseen tapahtumaan käytettyyn maksutapaan, ellet pyydä palautusta eri maksutapaan, tässä tapauksessa mahdolliset lisäkustannukset ovat kustannuksissasi, jotka johtuvat eri maksuvälineistä, jotka olet valittu .

Jos sait tuotteen, sinua pyydetään palauttamaan se ilman kohtuuttomia viiveitä ja joka tapauksessa 14 päivän kuluessa päivästä, jolloin ilmoit peruutuksesta. Termiä kunnioitetaan, jos kunnioitat varoja ennen 14 päivän ajanjakson päättymistä. Suorat tavaroiden palauttamiskustannukset ovat kustannuksellasi. Jos käytät nostoa sivuston kautta sivuston tarjoaman palautuspalvelun avulla, ennen kuin vahvistat nostopyynnön, sinulle ilmoitetaan kuljetuskustannukset tavaroiden palauttamiselle.

Olet vastuussa vain tavaroiden arvon laskusta, joka johtuu manipulaatiosta, joka on erilainen kuin tarpeelliset tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toiminnan määrittämiseksi.

 

 

Kirjaudu sisään

Unohditko salasanasi?

Eikö sinulla vielä ole tiliä?
Luo profiili