Myyntiehdot

1. Lähtökohta

Nämä yleiset ehdot koskevat etäostosopimuksen päättymistä sähköisen verkon avulla verkkosivuston www.poptoys.it of Company IperCommerce srls., Rekisteröityjen toimistojen kanssa Roomassa, Caio Canuleio 62 COD. FISC.: Ja arvonlisävero: 15177661004 (jäljempänä nimeltään "Poptoys").

Taiteen mukaisesti. 47 lainsäädäntöasetusta n. 206 6. syyskuuta 2005 ja korvattu art. 1, kohta 1, lainsäädäntöasetus 21. helmikuuta 2014, n. 21, joka korvasi luvun I, rajoitettu artikkeleihin 45 - 67, 13. kesäkuuta 2014 alkaen, taiteen määräysten mukaisesti. 2, kappale 1, samasta lainsäädännöllisestä asetuksesta nro. 21/2014, "etäisyyssopimus" tarkoittaa "ammattilaisen ja kuluttajan välillä tehtyä sopimusta järjestäytyneen myyntijärjestelmän tai etäisyyspalvelujen tarjoamisessa ilman ammattilaisen ja kuluttajan fyysistä ja samanaikaista läsnäoloa yksinoikeuden avulla yhdestä tai useammasta etäviestinnän keinosta sopimuksen päättymiseen saakka, mukaan lukien itse sopimuksen päättäminen ".

Ostoolosuhteita säätelee lainsäädäntöasetuksen nro. 206 6. syyskuuta 2005 ja sitä seuraavat muutokset ja lisäykset (jäljempänä "kuluttajakoodi"); kun taas luottamuksellisuuden (yksityisyyden suojaa) säätelee lainsäädäntöasetuksen nro. 196 30. kesäkuuta 2003 (jäljempänä "Koodi henkilötietojen suojaamisesta" tai "Tietosuojakoodi"). Nämä yleiset ehdot ovat voimassa vuodesta 19.12.2014, ja niitä voidaan päivittää tai muokata milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta, ja ne ovat voimassa julkaisupäivästä verkkosivustolla www.poptoys.it;

Joka tapauksessa asiakas soveltaa sivustolla julkaistuja ehtoja ja hyväksytään online -tilauksen järjestyksen aikaan.

Tuotteiden ostamiseksi sivuston kautta sinun on oltava ikäinen. Kaikki asiakkaan viestintä ja/tai liittyvät tuotteiden hankintaan - mukaan lukien kaikki raportit, valitukset, tuotteiden hankinta- ja/tai toimittamisen pyynnöt, nostooikeuden käyttäminen jne. - On lähetettävä yhteystiedot ja sivustolla olevien menetelmien ja sähköpostiosoitteen info@poptoys.it -sovelluksen mukaan. Sivusto on omistettu vähittäismyyntiin ja se on siten tarkoitettu kuluttajien yksinoikeuteen, sellaisena kuin se on määritelty kuluttajakoodin mukaisesti. Kuluttajia, joita ei ole kuluttajia, ei ole kutsuttu. Jos suoritetaan yksi tai useampi myyntiä, jota ei -pätevää kuluttajaa vastaan, näitä yleisiä myyntiolosuhteita sovelletaan, mutta niiden määräyksistä on poistettu:

 • Ostajalle ei tunnusteta 10 artiklassa tarkoitettua peruuttamisoikeutta;
 • Ostaja ei voi hyötyä 8 artiklassa ilmoitettujen tuotteiden takuusta;
 • Ostajalle ei tunnusteta mitään muita suojauksia, jotka tarjotaan tässä kuluttajan hyväksi, jotka heijastavat tai noudattavat lain pakollisia ennusteita;

Poptoysin ja ostajan välistä myyntisopimusta säädetään Italian lainsäädännöllä, kun Yhdistyneiden Kansakuntien tavaroiden kansainvälisen myynti - Wienin yleissopimuksen sopimuksia koskevassa sopimuksessa jätetään pois vuodesta 1980.

2. Myyntiehtojen hyväksyminen

2.1. Johdanto -osassa tarkoitetut ehdot ovat olennainen ja merkittävä osa tätä sopimusta.

2.2. Tämä sopimus on määrätty poptoysten ja asiakkaan välillä (ts. Luonnollinen henkilö, joka hankkii tavaroita tarkoituksiin, jotka eivät viittaa hänen ammatilliseen toimintaansa) (jäljempänä "asiakas"), ja se on ymmärrettävä Poptoysin tilauksen hyväksymisellä, jopa osittaisella. Tilaamalla tilauksen tarjottuihin menetelmiin asiakas ilmoittaa lukeneensa kaikki hänelle osoitetut viitteet ostoprosessin aikana ja hyväksymään alla kirjoitetut yleiset ja maksuedellytykset.

2.3 Asiakas, kun online -ostomenettely on valmis, napsauttamalla "Tilausvahvistus maksuvelvoitteella" -painiketta, hyväksyy tässä sopimuksessa ilmoitetut myyntiehdot ja valtuuttaa poptoysit ilmoitetun kokonaismäärän tutkimiseen, mukaan lukien lähetyskustannusten maksu.

2.4 Asiakkaan on tulostettava tai tallennettava sähköinen kopio ja joka tapauksessa pidettävä nämä yleiset myyntiehdot, artikkeleiden määräysten mukaisesti 50 ja SS lainsäädäntöasetusta 206/05.

3. Tuotteiden hajottavuus ja ostomenetelmät

3.1 Asiakas voi ostaa tuotteita vain www.poptoys.it -sivuston sähköisessä luettelossa tilausjärjestyksen aikaan, kuten suhteellisissa tietolomakkeissa on kuvattu. On selvää, että tuotteen kuvailevan kortin mukana oleva kuva ei välttämättä edusta sen ominaisuuksia, vaan eroavat kuviossa olevien värin, koon, lisävarusteiden mukaan. Kaikki ostotukitiedot on ymmärrettävä yksinkertaisena yleisenä tiedotusmateriaalina, joka ei viittaa yhden tuotteen todellisiin ominaisuuksiin, jotka sen sijaan kuvataan ohjearkissa ja kunkin tuotteen pakkauksessa. Myyntihintaan kuuluvat I.V.A. ja mikä tahansa muu vero.

3.2 Poptoys vahvistaa tilauksen oikean vastaanoton sähköposti vastauksella, joka lähetetään asiakkaan välittämälle sähköpostiosoitteelle. Tämä vahvistusviesti ilmoittaa tilauksen suorittamisen päivämäärän ja ajanjakson ja tilausnumeron, jota voidaan käyttää kaikissa viestinnässä poptoysille. Tilausnumero, joka osoitetaan ostovahvistuksen yhteydessä, syntyy asteittain ja on välttämättä ainutlaatuinen.

Viesti ehdottaa kaikkia asiakkaan antamia tietoja, jotka sitoutuvat tarkistamaan sen oikeellisuuden ja välittämään nopeasti korjaukset asiakaspalvelun avulla.

3.3 Jos tilausta ei hyväksytä, poptoys takaa asiakkaalle viestintää sähköpostitse tai puhelimitse 7 päivän kuluessa yhteenveto-sähköpostin vastaanottamisesta.

Poptoys hyväksyy tuotteiden tilaukset varastossa olevien määrien rajoissa, joten asiakkaan osto -ehdotuksen hyväksyminen on itse tuotteiden saatavuus. Poptoys sitoutuu nopeasti kommunikoimaan asiakkaalle mahdolliset osakkeiden ennakoimattomat väitteet ylimääräisen kysynnän tai muiden syiden vuoksi. Mikä tahansa asiakasoikeus on nimenomaisesti suljettu korvauksiin tai korvauksiin tai korvauksiin, samoin kuin joka tapauksessa, lukuun ottamatta kaikkia poptoysten, sopimus- tai ei -sopimuksen mukaisia ​​vastuuja, jotka eivät Hyväksy, jopa osittainen tilauksesta.

4. Asiakasvelvoitteet ja manleva

Kuten jo edeltävässä kohdassa 2.4 on määritelty, asiakas sitoutuu ja sitoutuu, kun online -ostomenettely on valmis, näiden yleisten olosuhteiden lehdistölle ja säilyttämiseksi, jotka ovat jo tarkasteltuja ja hyväksyttyjä.

Asiakas ilmoittaa olevansa ikäinen, samoin kuin sen toimittamat tiedot ovat oikeita ja totta. Asiakasta on kielletty syöttää vääriä ja/tai keksittyjä ja//fantasiatietoja rekisteröintimenettelyssä tämän sopimuksen toteuttamiseksi ja siihen liittyvälle viestinnälle.

On nimenomaisesti kielletty tehdä kaksinkertaisia ​​tallenteita tai kirjoittaa kolmansien ihmisten tietoja.

Asiakas pitää kuitenkin sietämättömiä poptoyja ja manlevaattia kaikista vastuista, taakasta tai kustannuksista suoraan tai epäsuorasti kytkettyinä tai sen seurauksena:

 • - virheellisten tietojen tai kolmansien osapuolten sisällyttäminen;
 • - verkkosivuston asiakas käyttää www.poptoys.it;
 • - Kolmansien osapuolten asiakkaan käyttöoikeustietojen käyttö
 • - Asiakkaan rikkomukset näiden yleisten myyntiolosuhteiden suhteen.

5. Maksu

Verkossa ostettujen tuotteiden maksaminen voidaan suorittaa Mark-, luottokortilla, PayPalilla ja pankkisiirrolla.

Kuten jatkoa varten määritetään parhaiten, ammattilaiset eivät voi asettaa kuluttajille lisämaksuja joidenkin maksuvälineiden (esim. Luottokortin) käytön suhteen.

Toimituksen käteinen

Toimituskassa hyväksytään vain tilauksille, jotka koskevat tuotteita, joiden kokonaisarvo on alle 500,00 euroa ja joka sisältää 3,00 euron lähetyskustannusten nousua jokaisesta tilauksesta.

Tuotteen sisältävän paketin vastaanottamishetkellä (ostetut tuotteet/ s, asiakkaan on maksettava oston summa suoraan kuriirille. On mahdollista maksaa yksinomaan käteisellä, sekillä ei ole mahdollista maksaa.

Maksu luottokortilla

Maksu luottokortilla (CARTASI, Visa, MasterCard, American Express, Postpay) on suoritettava poptoysten hyväksi.

Tapauksissa, joissa asiakas ostaa tuotteet maksutapoilla luottokortilla (samaan aikaan kuin tilauksen päättyminen), viitekorjauslaitos valtuuttaa ainoan maksun tekemästä ostosta koskevasta summasta. Poptoys vaatii Poptoysin välittömän peruuttamisen ja sitoutuneen määrän välitöntä peruuttamista, jos asiakas on peruutettu sekä asiakas että Poptoysin sopimuksen hyväksymättä jättäminen. Risteysajat riippuvat yksinomaan pankkijärjestelmästä ja voivat saavuttaa heidän odotettavissa olevan voimassaolon päättymisen (24. päivä luvan päivämäärästä). Kun Poptoys -tapahtuman peruuttaminen on peruutettu, pankkijärjestelmän aiheuttamista viivästyksistä ja/tai vahingoista ei voida pitää vastuussa. Poptoys pidättää oikeuden pyytää lisätietoja tai lähettää jäljennöksiä asiakirjoista, jotka osoittavat käytetyn paperin omistuksen. Jos näitä tietoja ja/tai kopioita ei tarjota, Poptoys pidättää oikeuden olla hyväksymättä sopimuksen päättymistä. Poptoysin luottokorttien ostomenettelyä ei missään vaiheessa tietää henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka liittyvät käytetyn maksutyökalun omistajaan, koska nämä tiedot lähetetään suoraan pankkilaitoksen sivustolle, joka hallinnoi tapahtumaa turvallisen ja suojatun protokollan kautta . Tästä syystä poptoysia ei voida pitää vastuussa kolmansien osapuolten luottokorttien vilpillisestä käytöstä sivustolta ostettujen tuotteiden tai vastaavien tapahtumien maksamisen yhteydessä

Paypal

Maksu PayPalin kautta suoritetaan IperCommerce SRLS: n hyväksi.

PayPal -maksutavan kautta ostettaessa tilauksen lopussa asiakas osoitetaan PayPal -kirjautumissivulle. Tilaukseen liittyvä määräys veloitetaan PayPal -tilille tilauksen hankintahetkellä. Jos tilaus on peruutettu sekä asiakkaan että poptoysten hyväksymättä jättämisen vuoksi, summa palautetaan asiakkaan PayPal -tilille kolmannen päivän kuluessa tilauksen peruuttamisen jälkeen.

Kaupan peruuttaminen poptoysilla ei voida missään tapauksessa voida pitää vastuussa siitä, että PayPalin tekemän määrän viivästymisen aiheuttamat vahingot, suorat tai epäsuorat, aiheuttavat viivästymisen. Poptoys -hankintamenettelyä ei missään vaiheessa tietää asiakkaan taloudelliset tiedot. Koska tiedonsiirtoa ei ole, ei ole mahdollista, että nämä tiedot sieppaisivat. Yksikään Poptoys -tietokone -arkisto ei sisällä, eikä se pidä tällaista tietoa. Jokaisesta PayPal -tilillä suoritetusta tapahtumasta asiakas saa vahvistusviestin PayPalilta.

Pankkisiirto

Pankkisiirtomaksu suoritetaan IperCommerce SRLS: n hyväksi.

Tämän maksutavan kautta ostoa siirto on suoritettava nykyisellä tilillä IperCommerce SRLS: n nimissä, jonka Iban lähetetään sähköpostitse, määrittelemällä tilausnumero maksun vahvistamiseksi. Tilaukseen liittyvä määräys hyvitetään kolmen päivän kuluessa asiakkaan siirron toteuttamisesta. Jos tilaus on peruutettu, sekä asiakkaan että poptoysten hyväksymättä jättämisen vuoksi määrä palautetaan asiakkaan tilille aina pankkisiirtona mahdollisimman pian ja joka tapauksessa 14 päivän kuluessa. Kaupan peruuttaminen vaaditaan, missään tapauksessa poptoyja ei voida pitää vastuussa mahdollisista vaurioista, suorasta tai epäsuorasta, mikä johtuu sitoutuneen määrän vapauttamatta jättämisen viivästymisestä. Poptoys -hankintamenettelyä ei missään vaiheessa tietää asiakkaan taloudelliset tiedot. Koska tiedonsiirtoa ei ole, ei ole mahdollista, että nämä tiedot sieppaisivat. Yksikään Poptoys -tietokone -arkisto ei sisällä, eikä se pidä tällaista tietoa. Jokaisesta pankkisiirrossa suoritetusta tapahtumasta asiakas saa vahvistusviestin.

6. Takuu

6.1 Kaikki portaalissa myytävät tuotteet www.poptoys.it katetaan valmistajan tavanomaisella takuulla ja vaatimustenmukaisuusvaurioiden 24 kuukauden takuu, 128 artiklan ja kuluttajakoodin noudattamisen mukaisesti. Takuutuen hyötymiseksi asiakkaan on pidettävä lasku tai vastaava asiakirja.

Edellä mainitun kuluttajakoodin mukaista 24 kuukauden takuu sovelletaan tuotteeseen, joka aiheuttaa vaatimustenmukaisuuden vika, edellyttäen, että tuotetta itse on käytetty oikein sen tarkoituksenmukaisen käytön ja liitetyn teknisen asiakirjan määräysten mukaisesti. Tämä takuu on varattu yksityiselle kuluttajalle (luonnollinen henkilö, joka hankkii tavaroita tarkoituksiin, ei viittaa hänen ammatilliseen toimintaansa, ts. Hän suorittaa ostoksen osoittamatta arvonlisäveron numeroviite tilauslomakkeessa). Tämän takuun menettämisen rangaistuksella asiakkaalla on taakka tuomita mahdolliset viat ja epäjohdonmukaisuudet ja enintään 2 (kaksi) kuukautta löytöstä, siirtämällä asiakaspalveluun osoite -asiakaspalveluun. Tuotteiden palauttamislupa ei missään tapauksessa tunnisteta virheissä tai ei -noudattamatta jättämisessä, jonka olemassaolo on varmistettava palautuksen jälkeen. Tuotteet, joiden Poptoys on valtuuttanut paluun, on tehtävä asiakkaan toimesta yhdessä kopion valtuutuksen viestinnästä paluulle, joka sisältää "palautuskoodin", 30 (kolmekymmentä) päivän kuluessa vian tai ei - - ei - vaatimustenmukaisuus. Jos varmennettu vaatimustenmukaisuusvaurio (täsmennettiin, että omaisuuserän välittömästi omaisuuserien luontaisen puutteellisuuden olettamus, jossa on ollut omaisuuden toimittamista, ei ole kuuden kuukauden aikana suljettuna asiakkaan vastainen rasitus, koska se on tapahtuu 6 kuukaudesta E 1 päivä 24 kuukauteen).

6.2 Jos se ei mistä tahansa syystä voida tehdä asiakkaalle takuun (palautettua tai korvattua) tuotetta, poptoys jatkaa harkintansa mukaan palauttaa maksettu summa ottaen huomioon omaisuuden tai sen korvaamisen käytön tuote, jolla on yhtä suuret tai korkeammat ominaisuudet.

6.3 Tuotteen korjausajat tai mikä tahansa korvaaminen riippuu yksinomaan valmistajan politiikoista, eikä poptoyja pyydetä vaurioita. mahdolliset viivästykset korjausten tai korvausten suorittamisessa.

6.4 Tapauksissa, joissa yllä olevan takuun soveltaminen säädetään tuotteen palauttamisesta, asiakkaan on palautettava omaisuuserän alkuperäisessä pakkauksessa, joka on valmis kaikissa osissaan (mukaan lukien pakkaus ja mahdolliset dokumentaatiot ja lisävarusteet: käsikirjat, kaapelit jne. . ...); Alkuperäisen pakkauksen vaurioiden rajoittamiseksi suositellaan toiseen laatikkoon; Asiakkaan on tarkoituksenmukainen välttää kaikissa tapauksissa tarrojen tai tarttuvien nauhojen kiinnittämistä suoraan tuotteen alkuperäiseen pakkaukseen. Asiakkaalle annetaan valtuutusnumero tuotteen palauttamisessa, joka on ilmoitettava pakkauksen ulkopuolella, seuraten suoraan suhteellisessa valtuutuspostitse.

7. kertaa, tapoja ja toimituskustannuksia

7.1 Poptoys toimittaa tuotteet, jotka ovat kuriirin ja/tai luottamuksen vektoreita 24/72 tunnin kuluessa asiakkaan tilauksen vahvistamisesta tuotteiden saatavuuden mukaan. Toimitustermien ajat ovat ohjeellisia, eivätkä ole millään tavoin sitoutumista poptoyihin, ja joka tapauksessa ne eivät ylitä 30 päivää. Poptoysille ei voida antaa vastuuta viivästyessä järjestyksen järjestyksessä tai tilauksen toimittamisessa.

Asiakas voi valita haluamansa toimitustilan ja joka parhaiten vastaa tarpeitasi seuraavien vaihtoehtojen välillä:

 • - Toimitus Express Courierilla: Nopeat toimitusmenetelmät 48 tunnin kuluessa tilauksen käsittelystä varastosta;
 • - Toimitus kaupassa: Valitsemalla tämän toimitustilan, voit kerätä tuotteen johonkin myymälään maksamatta mitään toimituskulut: Valitse vain kauppa.

Asiakkaan on sitten esitettävä itsensä kaupassa peruuttaakseen tuotteen, joka on tilattu kopion kanssa veronkierroksesta, ja laskun vastaanotetaan omistetulla sähköpostilla (huomio! Tämä asiakirja on välttämätön tuotteen peruuttamiselle ja mahdolliselle Poissaolo vaarantaa karkotellen tavarat, joissa asiakas ei saa sähköpostia ostolaskun kanssa, hän voi ladata sen henkilökohtaisesta profiilistaan ​​verkkosivuston tilausten tilassa www.poptoys.it) ja henkilöllisyystodistuksen. Asiakkaalla on 7 päivää peruuttaa tuote toimitushetkestä myyntipisteeseen, kunkin kaupan työntekijöillä ei missään tapauksessa ole lupaa lähettää tilaus toiseen osoitteeseen.

7.3 Toimituskustannukset ovat asiakas, ja ne ovat selvästi nimenomaisia ​​tilauksen suorittamisessa. Mikään ei johdu asiakkaasta kuin tilauksen kokonaismäärä.

7.4 Toimituskulut ovat seuraavat:

 • Vakiotoimituksissa kustannukset ovat 3,99 euroa
 • Toimituksista 24 tunnissa kustannukset ovat 4,99 euroa
 • Toimitukseen myymälässä toimitus on ilmaista

Nämä kiinnikkeet viittaavat vakiotuotteisiin. Poikkeukset ovat kaikki artikkeleita, jotka vaativat erityistä hoitoa (esim. Polkupyörät, minimoto tai muut erityisen laajat tuotteet), joille lähetyskustannukset voivat muuttua edellä mainittuun järjestelmään verrattuna.

Multi -hills -ostojen tai 400,00 euron poptoysin määrän ostamista varten pidättää oikeuden ottaa yhteyttä asiakkaaseen varmistaakseen lähetyskustannusten määrä. Kuriirin toimitukset suoritetaan työaikana, joten on edullista lisätä osoite, jossa on aina joku vetäytymistä varten, muuten paketti menee osakekannalle siitä, että toimituksen viivästyminen ja säilöönottokustannusten mahdolliset veloitukset.

Jos kaula viivästyy tapahtumien toimittamiseen, ei poptoysien takia, asiakkaalla on oikeus korvaamaan aiheutuneet ylimääräiset lähetyskustannukset, jos palautusta ei johdu asiakkaalle.

 

Jos asiakas hyväksyy toimituksen jopa taattujen lähetysten määräajan ulkopuolelle, palautusta ei makseta.

7.5 Tilatun toimittaminen tarkoittaa tien tasolla.

Tuotteiden toimitushetkellä asiakkaan on tarkistettava:

 • että siihen toimitettujen kukkuloiden lukumäärä vastaa kuljetusasiakirjassa merkittyjä;
 • Se, että pakkaus on ehjä eikä sitä muutettu edes sulkemisnauhoissa.

Epämuodostumisen ja/tai rikkoutumisen tapauksessa asiakkaan on välittömästi kiistettävä lähetys ja/tai toimitus asettamalla sana "tavaroiden valvontavaranto" kuriirilta tai toiselta operaattorilta vastaanotetulle toimitusasiakirjalle.

Myöhemmin sen on ilmoitettava vahingot 7 (seitsemän) päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta lähetys- ja/tai toimitus- ja/tai operaattorin valittujen operaattorin tarjoamien menetelmien mukaisesti. Jos asiakas ei -viisasta, viiden (viiden) työpäivän kuluessa Corriere -varastoissa tilattuista ja varastossa olevista tuotteista, poptoys peruuttaa ostotilauksen, koska itse tuotteiden toimitus on mahdotonta toimittaa itse Osoite, jonka asiakas on ilmoittanut tilauksen tekohetkellä, veloituksella viimeksi mainitulle tuotteiden huoltajuus-/osakekustannuksille.

Toimitusta suunnitelmaan ei odoteta.

Tietoja tilauksista asiakas voi käyttää seuraavaa yhteyslomaketta. Mikä tahansa valitus voidaan välittää seuraavaan osoitteeseen: IperCommerce SRLS, Col Di Lana 87, 0043 Ciamino

Poptoys hylkää minkä tahansa vastuun toimittamatta jättämisestä syistä, jotka ovat riippuvaisia ​​vetäytymisestä, virheellisestä osoituksesta tai antamatta sanomatonta tapaa tai muita syitä, jotka eivät ole riippuvaisia ​​hänen omasta toiminnastaan ​​tai laiminlyönnistään. Joka tapauksessa on aina mahdollista pyytää tilauksen peruuttamista seuraavien kappaleiden viitteinä.

8. Valitukset

Mahdolliset valitukset on välitettävä rekisteröidyllä kirjaimella palautuskuitto seuraavaan osoitteeseen:

IperCommerce SRLS - Via Col Di Lana 87 - 00043 Ciampino

9. Vastuu

Poptoys ei ota vastuuta karkottajista, jotka johtuvat ylivoimaisesta, kuten tulipaloista, maanjäristyksistä, iskuista ja/tai tiukasta, tulvista ja muista vastaavista tapahtumista, jotka estävät kokonaan tai osittain toteuttamaan tämän sopimuksen mukaisia ​​aikoja.

Poptoys ei ole vastuussa asiakkaasta tai kolmansille osapuolille vahingoista, kustannuksista tai tappioista, joita kärsivät sen jälkeen, kun tämä sopimus ei ole täyttänyt edellä mainituista syistä, jolloin asiakas on vain maksettujen hinnan palauttamiseen.

Poptoys ei ole vastuussa mahdollisesta vilpillisestä ja laittomasta käytöstä, jonka kolmansien osapuolten, luottokorttien, sekit ja muut tuotteiden maksamiseen käytetyt maksutavat.

10. Palautusoikeusoikeus

10.1

Taiteen mukaisesti. Kuluttajakoodin 52, sellaisena kuin se on korvattu. 1, kohta 1, lainsäädäntöasetus 21. helmikuuta 2014 n. 21, joka korvasi kuluttajakoodin I, rajoitettu artikkeleihin 45 - 67, 13. kesäkuuta 2014 alkaen, taiteen määräysten mukaisesti. 2, kappale 1, samasta lainsäädännöllisestä asetuksesta nro. 21/2014, kuluttajalla (ts. Luonnollinen henkilö, joka hankkii tavaroita tarkoituksiin Etäisopimuksesta tai neuvoteltavan kaupallisten tilojen ulkopuolella ilman, että sinun on tarjottava mitään motivaatiota ja joutumatta vastaamaan muihin kuin koodin 56 artiklan 2 artiklan ja 57 artiklan 56 artiklan 57 artiklan mukaisiin kustannuksiin.

 

10.2 - - käyttää tätä oikeutta, asiakas, 14 aurinkopäivän sisällä tavaroiden vastaanottamispäivästä

10.3 Edellä mainittu nostooikeus sovelletaan kokonaisuudessaan ostettuun tuotteeseen; Ei ole mahdollista käyttää nostoa vain ostetusta tuotteesta (esim. Lisävarusteet, liitteenä olevat ohjelmistot jne.); - Oikeutta ei sovelleta: (i) audiovisuaalisiin tuotteisiin tai sinetöityihin tietokoneohjelmistoihin (mukaan lukien laitteistomateriaaliin liittyvät), kun ne on avattu; (ii) räätälöity tai selkeästi räätälöityjä tuotteita. - Ostetun hyvän on oltava ehjä ja palautettava alkuperäiseen pakkaukseen, joka on valmis kaikissa osissaan (mukaan lukien pakkaus ja mahdolliset dokumentaatiot ja lisävarusteet: käsikirjat, kaapelit jne. ...); Alkuperäisen pakkauksen vaurioitumisen rajoittamiseksi, mieluiten asetettu toiseen laatikkoon, jolle kiinnitetään poptoysin käyttämän kantolaitteen toimittama etiketti. Valtuutuskoodin ilmoittaminen palautuksen jälkeen. On välttämätöntä, että asiakas välttää tarrojen tai liimaauhojen kiinnittämisen suoraan tuotteen alkuperäiseen pakkaukseen ja osoittaa selvästi lähettäjän. Varastoon saapuessaan tämän artikkelin mukaista palautettavaa tuotetta tutkitaan arvioidakseen vaurioita tai peukaloivia, jotka eivät johdu kuljetuksesta. Asiakkaan maksetaan täysin vastuussa suoritetuiden tuotteiden menetyksestä tai heikentymisestä

10.4 Kuluttaja on vastuussa tavaroiden arvon laskusta, joka johtuu manipulaatiosta, joka on erilainen kuin tarpeelliset tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toiminnan määrittämiseksi. Siksi, jos palautetut varat ovat vaurioituneet (esimerkiksi merkki kulumisesta, hankauksesta, naarmuuntumisesta, naarmuuntumisesta, muodonmuutoksista jne.) Ei ole valmis kaikilla niiden elementeillä ja lisävarusteilla (mukaan lukien etiketit ja tunnisteet muuttumattomat ja kiinnitetyt tuotteeseen) , ei liity ohjeisiin/muistiinpanoihin/käsikirjoihin, jotka on liitetty alkuperäisten pakkausten ja pakkausten avulla sekä takuutodistuksella, jos nykyinen kuluttaja vastaa kiinteistön arvon laskuun, ja hänellä on oikeus korvaamaan summan korvaamiseen. yhtä suuri kuin tuotteen jäännösarvo. Tätä varten siis kuluttajaa kutsutaan olemaan manipuloimatta omaisuutta pidemmälle kuin se on ehdottomasti välttämätöntä sen luonteen, ominaisuuksien ja toiminnan määrittämiseksi ja tuotteiden alkuperäisen kirjekuoren peittämiseksi toisella suojapakkauksella, joka säilyttää eheytensä E suojaa Se kuljetuksen aikana myös kirjoituksista tai tarroista.

10.5 Sopimuksesta peruutettaessa kaikki poptoysissa suoritetut maksut korvataan, lukuun ottamatta toimituskustannuksia (lukuun ottamatta lisäkustannuksia, jotka johtuvat muusta toimitustyypin mahdollisesta valinnasta kuin halvemmasta toimituksen tyypistä toimitus ; Korvaus voidaan keskeyttää omaisuuden vastaanottoon saakka tai siihen asti, kunnes asiakas on osoitettu lähettämällä varat takaisin, jos edellinen. Nämä palautukset tehdään käyttämällä samaa maksuajoneuvoa, jota käytetään alkuperäiseen tapahtumaan edeltävän kohdassa 5 esitettyjen menetelmien mukaisesti, ellei asiakas ole nimenomaisesti sopinut toisin; Joka tapauksessa siihen ei tarvitse aiheuttaa mitään kustannuksia tämän korvauksen seurauksena. Jos asiakas päättää korvata pankkisiirron avulla, huolehditaan toimittaa viipymättä pankkitiedot, joista palautus saadaan (IBAN ja nykyisen tilin haltija).

Tyyppinen peruuttamislomake

 • Art.49, kohta 1, Lett. h) kuluttajakoodista
 • Vastaanottaja [nimi, maantieteellinen osoite ja jos käytettävissä, puhelinnumero, faksi- ja e -mail -osoitteet on annettava ammattilaisen toimesta]:
 • Tämän I/NOI (*) -sovelluksen kanssa ilmoitamme seuraavien tavaroiden/palveluistamme (*)
 • Tilasi (*)/vastaanottanut (*)
 • Kuluttajan nimi (t)
 • Kuluttajaosoite (t)
 • Kuluttajien allekirjoitus (vain jos tämä lomake ilmoitetaan paperiversiossa)
 • Päivämäärä

11. Yksityisyys

Tilan edelleenlähetyksen aikana pyydetyt henkilötiedot kerätään ja käsitellään asiakkaan nimenomaisten pyyntöjen täyttämiseksi. Poptoys. Se takaa asiakkaidensa noudattavan henkilötietojen käsittelyä koskevaa lainsäädäntöä, jota edellä mainittu tietosuojakoodi säätelevät. Täydelliset tiedot verkkosivustolta www.poptoys.it tietosuoja -osiossa. Tiedonhallinta on IperCommerce SRLS, joka vastaa online -myyntisivuston www.poptoys.it on käsiteltyjen henkilötietojen käsittelystä ja turvallisuudesta IperCommerce SRLS.

12. Tuomioistuin ja pätevä foorumi

Tämä sopimus tehdään Suomi ja sääntelemällä Italian laki. Poptoys- ja asiakkaan välisten kiistojen tapauksessa poptoys takaa osallistumisemme yrittämiseen ystävällisestä sovittelusta, jota kukin asiakas voi mainostaa

13. Kunnianosoituksen/näytteen esiintyminen tilausten paketteissa

Tällä nykyisyydellä asiakkaille ilmoitetaan, että sivustolta lähetettyjen tuotteiden pakkaus voisi sisältää kunnianosoituksen ruoka-/makeishahmosta: Käyttäjiä kutsutaan kiinnittämään huomiota, jos ilman huoltajat avataan laatikoita.

Kirjaudu sisään

Unohditko salasanasi?

Eikö sinulla vielä ole tiliä?
Luo profiili